Ngarep > Products > Chiller sing ora standar

Chiller sing ora standar

Jiusheng duwe spesialisasi produksi khusus macem-macem chillers non-standar: chillers non-standar ramah lingkungan, chillers shell lan tube non-standard, chiller non-standar suhu rendah, pendinginan lan pemanasan mesin integral, pendingin non-korosi non-standar, lsp .Kita bisa meksa Pelanggan kudu ngatur, ukuran tenaga, tampilan warna mesin, lan level suhu bisa disesuaikan. Kita minangka pabrik sumber Cina. Kompresor nggunakake merek Panasonic Jepang, merek Copeland Amerika, peralatan listrik nggunakake Schneider Prancis, lan pompa banyu nggunakake baja tahan karat. Aksesoris konfigurasi sing dhuwur kanggo njamin kualitas sing stabil, nggawe biaya sing efektif, kualitas sing padha lan rega sing terjangkau, lan bisa uga dadi hubungan koperasi jangka panjang.
View as  
 
<1>
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Chiller sing ora standar made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Chiller sing ora standar manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Chiller sing ora standar, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Chiller sing ora standar with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.