Ngarep > Products > Chiller kanthi adhem banyu > Chiller Box sing digawe adhem banyu

Chiller Box sing digawe adhem banyu

Tiongkok Jiusheng duwe spesialisasi produksi chiller box digawe adhem banyu, sing umume digunakake ing cetakan injeksi, kimia, laser, peralatan mekanik, elektroplating, proses lan industri liyane. Amarga sumber pertukaran panas yaiku banyu, mula dilengkapi menara pendingin khusus, mula diarani chiller digawe adhem banyu. Kekuwatan yaiku 3HP, 5HP, 8HP, 10HP, 15HP, 20HP, 30HP.
Chiller box digawe adhem banyu utamane cocog kanggo proses plastik lan mekanik. Bisa ngontrol suhu cetakan plastik kanthi akurat kanggo nyepetake siklus cetakan lan nyepetake setelan produk; ora kena pengaruh faktor lingkungan, lan duwe kaluwihan kayata pendinginan kanthi cepet. Pendinginan banyu adhem cocok kanggo industri sing dilengkapi menara pendingin. Kompresor nganggo merek Panasonic Jepang jinis gulung lan merek Copeland Amerika, operasi stabil lan pendinginan cepet. Kita minangka produsen sumber ing China. Konfigurasi sing larang lan regane murah banget disenengi para pelanggan. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang sing paling dipercaya ing China.
View as  
 
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Chiller Box sing digawe adhem banyu made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Chiller Box sing digawe adhem banyu manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Chiller Box sing digawe adhem banyu, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Chiller Box sing digawe adhem banyu with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.