Babagan awake dhewe

Diadegake tanggal 7 Maret 2016, dununge ing Kota Shatian, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, produksi otomatis lan adol industri, mesin suhu cetakan, grinders, pengering, lan mixer nganti saiki.
Dongguan Jiusheng Machinery Co., Ltd. wis fokus ing teknologi industri peralatan pendinginan lan pemanas sajrone 20 taun. Perusahaan kasebut dununge ing Kota Shatian, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong. Perusahaan iki minangka perusahaan teknologi inovatif kanggo peralatan tambahan cetakan injeksi ing China. Produk utama Perusahaan Mesin Jiusheng yaiku pendingin industri, pendingin banyu adhem, pendingin udara adhem, mesin pendingin non-standar, pengeringan dehumidifikasi, mesin suhu cetakan, mesin sedhot, crusher plastik, mixer warna plastik, lan menara Banyu sing adhem, lan liyane peralatan periferal mesin cetak injeksi. "Jiusheng" netepi filosofi perusahaan "integritas, inovasi, dedikasi, mupangat, lan win-win" kanggo operasi berkelanjutan. Perusahaan mesthi nganggep kualitas produk minangka panguripane, kanthi ngetrapake sistem manajemen internasional, nguatake manajemen mutu, lan nggawe "berorientasi masarakat, terus-terusan Kanthi konsep pangembangan inovasi, ngupayakake keunggulan, lan entuk manfaat bebarengan, liwat upaya sing ora bisa ditindakake kabeh karyawan, produk lan layanan wis entuk reputasi apik ing pasar.

Rincian
babagan-kita
News