Ngarep > Products > Sekrup Chiller

Sekrup Chiller

Mesin Jiusheng duwe spesialisasi produksi sekrup sekrup, amarga kompresor kalebu jinis sekrup. Pendingin sekrup bisa dipérang dadi rong kategori: adhem sekrup sing adhem kanthi hawa lan adhem sekrup sing adhem banyu. Suhu bisa dipérang dadi jinis suhu dhuwur +5 +½ž + 35â „ƒ, jinis suhu medium -5~-45â" ƒ, jinis suhu sithik -45â "ƒï½ž-100â" ƒ. Tenaga chiller sekrup bisa disesuaikan saka 30HP nganti 500HP. Kompresor nggunakake konfigurasi merek utama kayata merek Taiwan Hanzhong lan merek Bitzer Jerman. Kualitase dhuwur lan regane cukup. Kita minangka produsen sumber ing China. Keuntungan saka konfigurasi sing dhuwur lan rega sing apik dipercaya para pelanggan. Kita ngarep-arep bisa dadi sing paling apik ing China. Mitra jangka panjang sing dipercaya.
View as  
 
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Sekrup Chiller made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Sekrup Chiller manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Sekrup Chiller, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Sekrup Chiller with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.