Ngarep > Products > Pengering Plastik

Pengering Plastik

Pengering plastik minangka model sing paling efektif lan irit kanggo ngeringake bahan baku plastik. Bisa ngeringake bahan baku sing teles amarga kemasan, transportasi utawa daur ulang. Ana rong jinis pengering plastik, pengering hopper lan pengering Eropa. Sing pertama yaiku model kanthi stainless steel standar lan proses cat, lan sing nomer loro yaiku tampilan bahan mirror stainless steel. Pengering hopper luwih akeh digunakake tinimbang pengering Eropa. Kapasitas bisa saka 12KG, 250KG, 100KG, 200KG nganti 1000KG, suhu bisa 30â "ƒ-180â" ƒ, kontrol suhu akurat, ± 1â "ƒ, lan disipasi panas iku seragam. Iki minangka pilihan sing paling cocog kanggo pangatusan ing kabeh industri plastik.
View as  
 
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Pengering Plastik made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Pengering Plastik manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Pengering Plastik, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Pengering Plastik with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.