Ngarep > Products > Mbukak Chiller

Mbukak Chiller

Mesin Jiusheng spesialis ing produksi Open Chillers. Ciri khas yaiku kondensor lan penguap kalebu jinis cangkang lan tabung. Munculé Open Chiller ora duwé kothak njaba jinis kothak. Kauntungan saka penguap jinis cangkang lan tabung yaiku njamin pertukaran panas. Efisien, lan dhasar ngindhari masalah yen struktur koil tangki banyu rawan beku lan retak.
Kondensor Open Chiller nduweni sertifikat kapal tekanan, lan duwe kaunggulan efisiensi pertukaran panas sing dawa, umur dawa, bisa dicopot lan bisa dicuci, lsp. Sing ngindhari cacat struktural kondensor jinis lengan sing ora bisa dicopot lan dicuci. Kompresor nganggo merek Panasonic Jepang jinis gulung lan merek Copeland Amerika, operasi stabil lan pendinginan cepet. Kita minangka produsen sumber ing China. Kauntungan saka konfigurasi sing dhuwur lan rega murah banget disenengi para pelanggan. Kita ngarep-arep dadi jangka panjang sing paling dipercaya ing China. Mitra
View as  
 
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Mbukak Chiller made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Mbukak Chiller manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Mbukak Chiller, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Mbukak Chiller with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.