Ngarep > Products > Chiller kanthi adhem banyu > Chiller Cannon sing digawe adhem banyu

Chiller Cannon sing digawe adhem banyu

Chiller Cannon sing digawe adhem banyu duwe 3HP, 5HP, 8HP, 10HP, 15HP, 20HP, 30HP lan kekuwatan liyane. Penguap saka Cannon Chiller sing adhem banyu nggunakake cangkang lan tabung sing ditutup, lan bagian njero digawe saka tabung tembaga utawa tabung titanium. Struktur dalan banyu sing ditutup ora bakal nyebabake kebanjiran. Cangkang digawe adhem lan tabung sing adhem banyu cocog kanggo industri elektroplasi, kimia, panganan, farmasi lan industri liyane. Kita ngekspor menyang luwih saka 30 negara kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Kita ngarep-arep dadi pemasok paling apik ing China
View as  
 
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Chiller Cannon sing digawe adhem banyu made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Chiller Cannon sing digawe adhem banyu manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Chiller Cannon sing digawe adhem banyu, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Chiller Cannon sing digawe adhem banyu with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.