Ngarep > Products > Sekrup Chiller > Screw Chiller sing adhem banyu

Screw Chiller sing adhem banyu

Sekrup pendingin banyu adhem nggunakake kompresor sekrup merek terkenal internasional, lan kisaran suhu banyu adhem yaiku 3 "ƒ ~ 20". Pendingin sekrup sing digawe adhem banyu bisa digunakake ing plastik, elektroplating, kimia, percetakan, pamrosesan panganan lan proses pembekuan industri liyane sing mbutuhake banyu beku, utawa pusat perbelanjaan gedhe, hotel, pabrik, rumah sakit lan proyek pendingin udara pusat liyane. Lapangan pendinginan banyu adhem sing terpusat. Chiller sekrup sing digawe adhem banyu nduweni daya 30HP~500HP lan bisa disesuaikan. Dongguan Jiusheng minangka salah siji saka sepuluh merek manufaktur alat pendingin Cina. Kita ngekspor menyang luwih saka 30 negara kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Kita ngarep-arep dadi pemasok paling apik ing China.
View as  
 
Do your want to buy classy and Easy-maintainable Screw Chiller sing adhem banyu made in China? Jiusheng Machinery is definitely your good choice. We are known as one of the famous Screw Chiller sing adhem banyu manufactures and suppliers in China. Our factory produces quality, durable and customized Screw Chiller sing adhem banyu, which can be purchased at a cheap price. You are welcomed to contract us and buy Screw Chiller sing adhem banyu with our price list and quotation. We have many kinds of products in stock for you to choose from, which are not only CE certificated, but also with 1 year warranty.