8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 0 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 0
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 1 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 1
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 2 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 2
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 3 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 3
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 4 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 4
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 5 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 5
  • 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 6 8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem - 6

8HP Mesin Integrasi Panas lan Kadhemen sing digawe adhem

8hp mesin terintegrasi panas lan adhem kanthi adhem udhara minangka alat pendingin CE. Bisa diinstal tanpa menara sing adhem, gampang dipasang, gampang obah, lan chiller tenaga kuda 10HP kanthi cepet.

Model:JSLR-8

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8hp mesin terintegrasi panas lan adhem kanthi adhem


Pambuka

8hp mesin terintegrasi panas lan adhem kanthi adhem udhara minangka alat pendingin CE. Bisa diinstal tanpa menara sing adhem, gampang dipasang, gampang obah, lan chiller tenaga kuda 10HP kanthi cepet.

Unit kasebut nggunakake kompresi gulung sing tertutup saka merek internasional kayata Panasonic, Copeland, lan Daikin. Mesin, operasi stabil, swara sithik, pendinginan cepet. Gampang digunakake lan gampang dioperasikake.

Suhu standar bisa dikendhaleni saka 5-35â „ƒ, lan jinis sing ora standar bisa disesuaikan karo suhu ultra-rendahâ € ƒ.

Chiller standar iki disenengi dening akeh pelanggan lan terjangkau. Mesin integrasi panas lan adhem kanthi adhem udakara 8hp umume digunakake kanggo adhem cetakan plastik.

Kita entuk kacepetan respons pra-penjualan sajrone 10 menit, tanggepan penjualan sajrone 20 menit, lan tanggepan sawise didol sajrone 24 jam. Mesin kasebut mlaku terus-terusan suwene 4.800 jam tanpa gagal, kabeh mesin dijamin suwene 1 taun, lan luwih saka 10 taun layanan bimbingan teknis gratis diwenehake.

Sistem hemat daya kanthi efisiensi tinggi lan hemat energi bisa ngirit energi nganti 13% lan nyuda biaya produksi. Gawe nilai nyata kanggo pelanggan kanggo nambah efisiensi produksi.


Model: JSLR-8, spesifikasi daya: 8HP digawe adhem

Merek: Jiusheng

Jumlah pesanan minimum: 1 set

Cara pambayaran: transfer kabel, EXW, FOB / negosiasi

Regane: Rembugan

Papan Asal: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China

Sertifikat: CE

Wektu pangiriman: 10-20 dina / negosiasi

Layanan: OEM / ODM

Kemampuan Suplai: 1000PCS / wulan

Pengepakan: kemasan kayu lapis


8hp tampilan mesin lan adhem sing adhem kanthi adhem lan adhem

1.8hp mesin udara panas lan adhem sing adhem kanthi hawa

Minangka pemasok profesional industri alat pendingin ruangan, jiusheng duwe pengalaman 12 taun ing desain lan produksi pendingin industri. Desain sing cerdas lan khusus mbantu para pelanggan ngirit akeh dhuwit. Pendingin udara sing adhem kanthi hawa ngirit biaya akeh listrik kanggo para pelanggan kanthi efisiensi pendinginan dhuwur lan operasi karbon rendah.


2.8hp mesin adhem panas lan adhem kanthi adhem udhara - Aksesoris merek terkenal ing pendingin industri

Kita nggunakake aksesoris sing misuwur ing jagad ing pendingin industri sing digawe adhem. Yen digunakake kanthi normal, pendingin industri bisa digunakake luwih saka 10 taun.

Kompresor Panasonic / Daikin / Copeland, Schneider Electric, pompa banyu Manyuan, pipa tembaga Talos, lsp.


Parameter mesin terintegrasi panas lan adhem kanthi adhem 8hp

Deskripsi produk mesin terintegrasi panas lan adhem kanthi adhem 8hp:

1. jiusheng nggunakake kompresor gulung utawa piston maju internasional. Komponen peralatan listrik lan sistem pendingin yaiku kabeh produk saka merek terkenal ing saindenging jagad.

2. Tangki banyu stainless steel internal, pompa khusus kanthi performa tinggi, aliran dhuwur;

3. Sisih ngisor fuselage dilengkapi kastor sing bisa dipindhah, sing fleksibel lan gampang digunakake.

4. Luwih saka 50 kW, ana sirkuit pendingin ganda. Sanajan sirkuit utama gagal, sirkuit liyane bisa digunakake kaya biasane.

5. Desain estetis streamline, desain cekung-konvek saka panel operasi (desain manusiawi), prosedur operasi cetha ing sekilas;

6. Yen dibandhingake karo cara kontrol tradisional, kontrol khusus iki duwe kaluwihan nyata kayata gangguan anti-elektromagnetik, anti-adhem, anti-panas, logika kontrol sing kuat, respons sensitif lan tumindak sing akurat.

7. Perlindhungan keamanan lengkap: 1) Perlindhungan tekanan dhuwur lan kurang lan katup safety saka sistem pendinginan; 2) Proteksi dobel kompresor sing alus lan keras; 3) Fase ilang, mbalikke, undervoltage lan nglindhungi overvoltage saka sumber daya; 4) Sistem banyu Proteksi beku lan proteksi aliran banyu.

model JSFL-02 JSFL-03 JSFL-05 JSFL-08 JSFL-10 JSFL-15 JSFL-20 JSFL-25 JSFL-30 JSFL-40 JSFL-50
Kapasitas pendinginan (KW) 5.7 8.5 14 23 29 43 57 71 90 126 158
Jumlah kompresor
(unit)
1 2 1 2 2 3 2 2 2 4 4
Daya kompresor (HP) 2 3 5 8 10 15 20 25 30 40 50
Model kulkas R22 / R404A / R407C / R410A / R134AOptional
Jinis Evaporator Jenis koil tabung tembaga
Diameter inlet evaporator DN25 DN25 DN25 DN40 DN40 DN50 DN50 DN50 DN65 DN80 DN80
Jinis kondensor Jinis sirip
Jumlah penggemar sing adhem 1 2 2 2 2 2 2 2 3 4 4
Daya kipas tunggal (KW) 0.18 0.18 0.18 0.25 0.25 0.45 0.78 0.78 0.78 0.78 1
Cacahe banyu adhem
inlets (grup)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Kaliber mlebu banyu adhem DN25 DN25 DN25 DN40 DN40 DN50 DN50 DN50 DN65 DN80 DN80
Kapasitas tangki banyu (L) 45 50 67 145 145 200 245 245 300 350 400
Tenaga pompa (KW) 0.37 0.37 0.4 0.75 0.75 1.5 1.5 2.2 2.2 3.75 3.75
Aliran pompa (L / MIN) 100 100 100 200 200 360 360 360 650 700 700
Kepala pompa (M) 22 22 22 13 13 15 15 15 16 16 16
Kekuwatan sistem (V) AC380V / 3P / 50HZ
Daya kontrol (V) AC220V1P
Daya mesin total (KW) 2 2.8 4.5 7.3 8.8 13.7 18.1 19.0 27.1 36.9 45.3
Spesifikasi kabel listrik (m) 4x4 4x4 4x6 4x10 4x16 4x25 4x35
Panjang kabel listrik (M) Pilihan
Ukuran tampilan L x Wx H (mm) 76 * 52 * 100 123 * 50 * 112 140x57x122 150x70x145 160x73x145 185 * 88 * 162 196x83x176 196x83x176 245x95x195 260x200x110 260x200x110
Bobot mesin (Kg) 150 160 180 350 450 650 840 900 1050 1200 1500


Napa milih Jiusheng?

Joyson wis fokus ing industri pendingin sajrone 20 taun. Kita setya nggawe macem-macem pendingin industri. Sawise 20 taun dikembangake, Joyson bisa nyedhiyakake macem-macem jinis pendingin industri, kayata pendingin hawa, pendingin banyu, suhu tinggi lan kurang Pending suhu kontrol, adhem sekrup, pendingin ruangan, kabeh pendingin khusus, lan adhem minyak umume digunakake ing akeh industri ing saindenging jagad. Miturut umpan balik pelanggan reguler, kualitas pendingin Jiusheng apik banget. Dhuwur, bisa mlaku kanthi stabil luwih saka 10 taun.


Napa tuku chiller saka kita?

A. Produsen pendingin industri paling terkenal suwene 12 taun.

B. Ahli ing solusi pendinginan industri.

C. Akeh layanan khusus sing bisa diwenehake kanggo pendingin industri.

D. Kualitas stabil + wektu pangiriman cepet + rega cukup + dhukungan teknis sing kuwat + layanan purna jual intim.

E. Pendinginan industri kita wis lulus sertifikasi CE.


Kasus panggunaan pelanggan

Matur nuwun kanthi sabar! Yen sampeyan kudu takon babagan rega lan masalah teknis, hubungi 13925748878 Miss Zhu,Kami bakal menehi layanan kualitas paling apik.



Panas Tags: Mesin 8HP Panas lan Adhem sing digawe adhem udhara, China, Kualitas, Murah, Stok, Disesuaikan, pabrik, Suplier, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Tahan Lama, Classy, ​​Apik, gampang dijaga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, 1 Tahun Jaminan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.