2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa
  • 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 0 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 0
  • 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 1 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 1
  • 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 2 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 2
  • 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 3 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa - 3

2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa

2HP Chiller Stainless Steel sing adhem udhara minangka chiller bersertifikat CE. Bisa diinstal tanpa menara sing adhem, gampang dipasang, gampang obah, lan pendinginan tenaga kuda 2HP kanthi cepet.

Model:JSFL-02

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa


Pambuka

2HP Chiller Stainless Steel sing adhem udhara minangka chiller bersertifikat CE. Bisa diinstal tanpa menara sing adhem, gampang dipasang, gampang obah, lan pendinginan tenaga kuda 2HP kanthi cepet.

Unit kasebut nggunakake kompresi gulung sing tertutup saka merek internasional kayata Panasonic, Copeland, lan Daikin. Mesin, operasi stabil, swara sithik, pendinginan cepet. Gampang digunakake lan gampang dioperasikake.

Suhu standar bisa dikendhaleni saka 5-35â „ƒ, lan jinis sing ora standar bisa disesuaikan karo suhu ultra-rendahâ € ƒ.

Chiller standar iki disenengi dening akeh pelanggan lan terjangkau. Umume digunakake kanggo adhem cetakan plastik.

Kita entuk kacepetan respons pra-penjualan sajrone 10 menit, tanggepan penjualan sajrone 20 menit, lan tanggepan sawise didol sajrone 24 jam. 2HP Chiller Stainless Steel digawe adhem Udara terus-terusan suwene 4.800 jam tanpa gagal, kabeh mesin dijamin suwene 1 taun, lan kita nyedhiyakake luwih saka 10 taun layanan pandhuan teknis gratis. Sistem hemat daya kanthi efisiensi tinggi lan hemat energi bisa ngirit energi nganti 13% lan nyuda biaya produksi. Nggawe nilai nyata kanggo pelanggan kanggo nambah efisiensi produksi.

 

Model: JSFL-02

Spesifikasi Daya: 2HP Chiller Stainless Steel sing adhem Udara

Merek: Jiusheng

Jumlah pesanan minimum: 1 set
Cara pambayaran: transfer kabel, EXW, FOB / negosiasi
Regane: Rembugan
Papan Asal: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China
Sertifikat: CE
Wektu pangiriman: 10-20 dina / negosiasi
Layanan: OEM / ODM
Kemampuan Suplai: 1000PCS / wulan

Pengepakan: kemasan kayu lapis


2HP tampilan Chiller Stainless Steel digawe adhem Udara lan kaluwihan

1. 2HP Chiller Stainless Steel adhem-adhem
Kontrol suhu presisi tinggi lan efisiensi pendinginan kecepatan tinggi, lan hemat energi lan operasi sing ramah lingkungan

Minangka pemasok profesional 2HP Pendingin Udara Stainless digawe adhem Udhara, jiusheng duwe pengalaman 12 taun ing desain lan produksi pendingin industri. Desain sing cerdas lan khusus mbantu para pelanggan ngirit akeh dhuwit. Pendingin udara sing adhem kanthi hawa ngirit biaya akeh listrik kanggo para pelanggan kanthi efisiensi pendinginan dhuwur lan operasi karbon rendah.


2. 2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa
Aksesoris merek terkenal ing pendingin industri
Kita nggunakake aksesoris sing misuwur ing jagad ing Chiller Stainless Steel digawe adhem 2HP. Yen digunakake kanthi normal, pendingin industri bisa digunakake luwih saka 10 taun.
Kompresor Panasonic / Daikin / Copeland, Schneider Electric, pompa banyu Manyuan, pipa tembaga Talos, lsp.


Parameter chiller kanthi adhem

2HP Chiller Stainless Steel adhem hawa

katrangan produk:
1. jiusheng nggunakake kompresor gulung utawa piston maju internasional. Komponen peralatan listrik lan sistem pendingin yaiku kabeh produk saka merek terkenal ing saindenging jagad.
2. Tangki banyu stainless steel internal, pompa khusus kanthi performa tinggi, aliran tinggi;
3. Sisih ngisor fuselage dilengkapi kastor sing bisa dipindhah, sing fleksibel lan gampang digunakake.
4. Luwih saka 50 kW, ana sirkuit pendingin ganda. Sanajan sirkuit utama gagal, sirkuit liyane bisa digunakake kaya biasane.
5. Desain estetis streamline, desain cekung-konvek saka panel operasi (desain manusiawi), prosedur operasi cetha ing sekilas;
6. Yen dibandhingake karo cara kontrol tradisional, kontrol khusus iki duwe kaluwihan nyata kayata gangguan anti-elektromagnetik, anti-adhem, anti-panas, logika kontrol sing kuat, respons sensitif lan tumindak sing akurat.

7. Perlindhungan keamanan lengkap: 1) Perlindhungan tekanan dhuwur lan kurang lan katup safety saka sistem pendinginan; 2) Proteksi dobel kompresor sing alus lan keras; 3) Fase ilang, mbalikke, undervoltage lan nglindhungi overvoltage saka sumber daya; 4) Sistem banyu Proteksi beku lan proteksi aliran banyu.

model JSFL-02 JSFL-03 JSFL-05 JSFL-08 JSFL-10 JSFL-15 JSFL-20 JSFL-25 JSFL-30 JSFL-40 JSFL-50
Kapasitas pendinginan (KW) 5.7 8.5 14 23 29 43 57 71 90 126 158
Jumlah kompresor
(unit)
1 2 1 2 2 3 2 2 2 4 4
Daya kompresor (HP) 2 3 5 8 10 15 20 25 30 40 50
Model kulkas R22 / R404A / R407C / R410A / R134AOptional
Jinis Evaporator Jenis koil tabung tembaga
Diameter inlet evaporator DN25 DN25 DN25 DN40 DN40 DN50 DN50 DN50 DN65 DN80 DN80
Jinis kondensor Jinis sirip
Jumlah penggemar sing adhem 1 2 2 2 2 2 2 2 3 4 4
Daya kipas tunggal (KW) 0.18 0.18 0.18 0.25 0.25 0.45 0.78 0.78 0.78 0.78 1
Cacahe banyu adhem
inlets (grup)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Kaliber mlebu banyu adhem DN25 DN25 DN25 DN40 DN40 DN50 DN50 DN50 DN65 DN80 DN80
Kapasitas tangki banyu (L) 45 50 67 145 145 200 245 245 300 350 400
Tenaga pompa (KW) 0.37 0.37 0.4 0.75 0.75 1.5 1.5 2.2 2.2 3.75 3.75
Aliran pompa (L / MIN) 100 100 100 200 200 360 360 360 650 700 700
Kepala pompa (M) 22 22 22 13 13 15 15 15 16 16 16
Kekuwatan sistem (V) AC380V / 3P / 50HZ
Daya kontrol (V) AC220V1P
Daya mesin total (KW) 2 2.8 4.5 7.3 8.8 13.7 18.1 19.0 27.1 36.9 45.3
Spesifikasi kabel listrik (m) 4x4 4x4 4x6 4x10 4x16 4x25 4x35
Panjang kabel listrik (M) Pilihan
Ukuran tampilan L x Wx H (mm) 76 * 52 * 100 123 * 50 * 112 140x57x122 150x70x145 160x73x145 185 * 88 * 162 196x83x176 196x83x176 245x95x195 260x200x110 260x200x110
Bobot mesin (Kg) 150 160 180 350 450 650 840 900 1050 1200 1500


Napa milih Jiusheng?

jiusheng fokus ing industri pendingin sajrone 20 taun. Kita setya nggawe macem-macem pendingin industri. Sawise 20 taun dikembangake, jiusheng bisa nyedhiyakake macem-macem jinis pendingin industri, kayata pendingin udara, pendingin banyu, suhu tinggi lan kurang Pending suhu kontrol, adhem sekrup, pendingin ruangan, kabeh pendingin khusus, lan adhem minyak umume digunakake ing akeh industri ing saindenging jagad. Miturut umpan balik pelanggan reguler, kualitas pendingin Jiusheng apik banget. Dhuwur, bisa mlaku kanthi stabil luwih saka 10 taun.
Napa tuku chiller saka kita?
A. Produsen pendingin industri paling terkenal suwene 12 taun.
B. Ahli ing solusi pendinginan industri.
C. Akeh layanan khusus sing bisa diwenehake kanggo pendingin industri
D. Kualitas stabil + wektu pangiriman cepet + rega cukup + dhukungan teknis sing kuwat + layanan purna jual intim

E. Pendinginan industri kita wis lulus sertifikasi CE


Kasus panggunaan pelanggan

Matur nuwun kanthi sabar! Yen sampeyan kudu takon babagan rega lan masalah teknis, hubungi 13925748878 Miss Zhu,Kami bakal menehi layanan kualitas paling apik!



Panas Tags: 2HP Chiller Stainless Steel digawe adhem Udara, China, Kualitas, Murah, Stok, Disesuaikan, pabrik, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Awet, Klasik, Apik, gampang dijaga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi 1 Tahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.