Napa sistem pendinginan kudu di vakum? Kepiye cara vakum?

2021-07-23

Napa sistem pendinginan negesake vakum? Ayo goleki komposisi udhara, kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki: Nitrogen arupa 78% udhara; Oksigen 21%; Gas liyane kalebu 1%. Dadi ayo dideleng, apa sing ditindakake komposisi gas ing sistem pendinginan nalika mlebu ing sistem pendinginan?

1. Pengaruh nitrogen ing sistem kulkas

Kaping pisanan, nitrogen minangka gas sing ora kondensor. Gas sing ora kondensasi kasebut diarani gas sing sirkulasi ing sistem nganggo kulkas, lan ora kondensasi karo kulkas, lan ora ngasilake efek pendinginan.

Anane gas sing ora kondensasi bisa nyebabake sistem pendinginan, sing utamane diwujudake kanthi nambah tekanan kondensasi, suhu kondensasi, suhu knalpot kompresor lan konsumsi daya. Nitrogen mlebu evaporator lan ora bisa nguap nganggo kulkas; Uga bakal ngenggoni area transfer panas penguapan, dadi lemari es ora bisa nguap kabeh, lan efisiensi pendinginan dikurangi. Sanalika, amarga suhu knalpot banget, bisa nyebabake karbonisasi minyak pelumas, pengaruh efek pelumasan, lan kobong kompresor pendingin ing kasus sing serius.



2. pengaruh oksigen ing sistem pendinginan

Oksigen lan nitrogen uga gas sing ora kondensasi. Kita wis nganalisa piala gas sing ora kondensasi ing ndhuwur, lan ora bakal dibaleni maneh ing kene. Nanging, perlu dielingi yen dibandhingake karo nitrogen, oksigen duwe bebaya kasebut nalika mlebu ing sistem pendinginan:

1. Oksigen ing udhara bakal bereaksi karo minyak beku ing sistem pendinginan kanggo ngasilake bahan organik, lan pungkasane mbentuk kotoran sing mlebu ing sistem pendinginan, nyebabake plugging kotor lan konsekuensi sing ora apik.

2, oksigen lan pendingin, uap banyu lan gampang ngasilake formasi reaksi kimia asam, oksidasi minyak beku, asam kasebut bakal ngrusak komponen sistem pendinginan, ngrusak lapisan insulasi motor; Lan produk asam kasebut tetep ana ing sistem pendinginan, wiwitane ora ana masalah, suwe-suwe, pungkasane nyebabake kerusakan kompresor. Mangkene ilustrasi apik babagan masalah kasebut.



3. pengaruh gas liyane (uap banyu) ing sistem pendinginan

Uap banyu mengaruhi operasi normal sistem pendinginan. Kelarutan cairan freon paling cilik lan mudhun suhune mudhun.

Efek uap sing paling intuisi ing sistem pendingin yaiku telung ing ngisor iki.

1. Ana banyu ing sistem pendinginan. Efek kaping pisanan yaiku struktur throttle.

2, uap banyu pipa korosi menyang sistem pendinginan, isi banyu sistem mundhak, nyebabake korosi lan sumbatan pipa lan peralatan.

3, ngasilake endhepan endhot. Ing proses kompresi kompresor, uap banyu nemu suhu dhuwur lan minyak pembekuan, bahan pendingin, bahan organik, lsp. Ngasilake serangkaian reaksi kimia, nyebabake kerusakan gulung motor, korosi logam lan pembentukan endapan endhot.

Kanggo nyimpulake, kanggo njamin efek peralatan pendinginan lan nambah umur peralatan pendinginan, kudu dielingi supaya ora ana gas pendingin sing ora kondensasi, lan sistem pendinginan kudu disedhot.


4. metode operasi vakum sistem pendingin

Ing kene kita ngomong babagan cara lan proses ngosong, amarga mung ana bahan vakum AC ing omah, dadi peralatan penyedhot ing ngisor iki yaiku AC kanggo rumah tangga minangka conto, nyatane, operasi penyedhot peralatan kulkas liyane padha, prinsipe yaiku padha

1. Sadurunge operasi, priksa manawa sealant pump pump vakum ora rusak lan pengukur tekanan pengukur vakum nol. Tabung fluoridasi, pengukur vakum lan pompa vakum digabungake bebarengan.

2. Sekrup nut ing port fluoridasi saka katup, lan sekrup pipa fluoridasi menyang port fluoridasi. Bukak meter vakum banjur uripake saklar daya pompa vakum kanggo miwiti vakum. Vakum sistem normal kudu ngisor -756mmHg. Wektu panyedhot gumantung saka ukuran sistem pendinginan lan pompa vakum.

3. sawise rampung operasi evakuasi, copot tabung fluoride lan alat pengukur vakum kanthi cepet, banjur bukak katup kanthi lengkap.